Nye vinduer

Nye vinduer Roskilde

Nye moderne vinduer fra Outline

Vinduerne i dit hus er vigtige elementer i arkitekturen og sørger for et naturligt lysindfald i rummene. Men vinduer er ofte en af de helt store energisyndere.

I ældre huse viser beregninger faktisk, at 30% af energien forsvinder gennem vinduerne – selvom de er lukket.  Og selv på energivinduer fra 90’erne kan der opnås energibesparelser.

Besparelserne ved nye vinduer kan ofte være så store, at tilbagebetalingstiden kun er ganske få år. Men nye vinduer giver ikke blot en besparelse, men kan også være med til at gøre din bolig mere attraktiv i salgsøjemed.

 

Kontakt os– og lad os få en uforpligtende snak om
hvilken besparelse du kan få med nye vinduer i dit hjem
.

 

De mest populære vinduestyper

Dannebrogsvindue

Dannebrogsvinduet har sit navn fordi det ligner et dannebrogsflag. Dannebrogsvinduer er oftest sidehængte og nogle har sprosser på de nederste fag.

Moderne vinduer

I nyere huse vælger mange ofte store rektangulære vinduer. Nogle af disse monteres i fast karm, andre er topstyrede vinduer som kan åbnes i bunden og er vedhængt i toppen. Derudover findes der også kombinationer af fastkarm og topstyrede vinduer.

Bondehusvindue

Det klassiske bondehusvindue som findes i ældre bondehuse. De er mest almindelige i 2 fag, men findes faktisk også i 1, 3 og 4 fag. Typisk har de 1-3 vandrette sprosser og enkelte har også lodrette sprosser. Bondehusvinduer kaldes af nogle også for sprossevinduer.

 

Som certificeret montør af Outline Vinduer kan vi tilbyde et bredt sortiment af forskellige typer vinduer. Er du bosidende i Roskilde, Lejre, Kirke Hyllinge eller omegn og ønsker nye vinduer, er vi den oplagte tømrer til opgaven.

 

Kontakt os