Nyt tag (gl)

Nyt energirigtigt tag i RoskildeDer kan være masser af fordele ved at få nyt tag. Alt lige fra bedre udnyttelse af pladsen, nye lysforhold til energibesparelse.

Når du har gjort dig dine første tanker om nyt tag, så står vi til rådighed for en uforpligtende snak om hvordan dine ønsker og behov kan opfyldes.

Vi er uddannet Energivejledere hos Teknologisk Institut og kan derfor hjælpe dig med at beregne, hvor meget energi du kan sparer ved et nyt tag.

Kontakt os– og lad os få en uforpligtende snak om dit kommende nye tag 

Fordele ved nyt energirigtigt tag

Et energirigtigt tag giver din bolig en bedre og tykkere isolering. Dvs. at din bolig bliver bedre til at holde på varmen og du vil dermed kunne spare væsentlige summer på din varmeregning.

Udover varmeregningen gør du også din bolig mere attraktiv i salgsøjemed. Det er ikke nødvendigvis sikkert at din bolig stiger i værdi, men nutidens boligkøbere er kræsne og har stor fokus på netop energivenlige boliger. Med et energirigtigt tag vil din bolig blive nemmere at sælge den dag det bliver aktuelt.

Nyt tag udestue

Skal du have nyt tag på din udestue så er der flere forhold du skal være opmærksom på. Dels har vægten af taget noget at sige i forhold til udestuens konstruktion. Derudover skal du tage højde for varmeforhold – det gælder både isolering og overophedning.

Tag os med på råd så tidligt som muligt i processen.

Nyt tag til garage, carport eller skur

De seneste efterårsstorme har været hårde ved tage på garager, carporte og skure. Står de til en udskiftning, så tag kontakt til os.

Kontakt os– og lad os få en uforpligtende snak om
nyt tag til udestuen, garagen, carporten eller skuret